chara

Vol 1, no. 4 (2010) Kreativitet og ledelse

04. Lev din ledelsesstil - undervisning af tyve ledere fra atten lande

Grith Okholm Skaarup

Abstract

I en intensiv uge trænes filmproducere og executives fra atten nationer i udvalgte filmdiscipliner som finansiering, distribution, markedsføring, jura, ledelse og kommunikation. Undervisere og tutorer er fløjet ind til skolen for at bistå med deres viden, erfaringer og udfordringer inden den store eksamen, hvor de studerendes projekt skal vurderes foran et panel af anerkendte filmfolk fra hele verden.
Forløbet er afslutningen på en ni måneders efteruddannelse i ”Audiovisual Management”, som er et af undervisningsforløbene ved den højtprofilerede EU-støttede Media Business School i Ronda, Spanien. Skolen har eksisteret i 20 år og dens renommé er godt. Typisk klarer de studerende sig rigtig godt efter uddannelsesforløbet. Jeg har fornøjelsen af for anden gang at være med som underviser i ledelse og kommunikation.

Download PDF

Follow the link to download this article: PDF ARTICLE.
Stable URL for this article: http://www.chara.dk/artikler/20100404.pdfCopyright Notice
This article was prepared and layouted by Chara.dk. The text of this article and all of its content is copyrighted by the author. Reading and printing of this article is permitted on the condition that the notice of authorship is kept intact in the article.
If you make hardcopies or electronic copies of this article or use any parts therein created by the author, you must clearly and explicitly acknowledge the authorship of the text. By downloading this article you accept these conditions of fair use.

Grith Okholm Skaarup

Grith Okholm Skaarup
Kommunikations- og marketingchef,Workz A/S

Grith Okholm Skaarup, Kommunikations- og marketingchef,Workz A/S Grith arbejder til daglig i det kreative forandringsbureau Workz, der har base i Filmbyen, og rødder i filmbranchen som en fusion af to Zentropa-selskaber og et spilfirma. Hun har bistået i lanceringen af en række danske spillefilm og hjælper organisationer med at forny og gentænke deres kommunikation og branding bl.a. med hjælp af sociale medier, storytelling, involverende procesværktøjer og læringsspil.

Grith har ansvaret for medarbejdere og aktiviteter i kommunikations- og marketingteamet i Workz og fungerer herudover som konsulent og seniorrådgiver for en lang række store organisationer nationalt og internationalt. Projekterne strækker sig fra design og afvikling af integrationskonferencer, klimamøder- og events for Københavns Kommune, branding af Novozymes, ledelse- og strategiseminarer for TDC og Dong Energy og kreativ markedsføring af bl.a. Københavns Teatre og Røde Kors.

Grith er desuden en flittigt benyttet foredragsholder og fast underviser i Oplevelsesøkonomi, Projektledelse, Alternativ Filmlancering og Ledelse på henholdsvis Københavns Universitet, Den Danske Filmskole og Media Business School i Ronda, Spanien. www.workz.dk

2011

Vol 2, nr. 1 (2011)
Kreativitet og køn - Creativity and Gender
Deadline: March 7., 2011
Release: March 25., 2011

2010

Vol 1, nr. 4 (2010)
Kreativitet og ledelse - Creativity and Leadership
Deadline: December 1., 2010
Release: December 20., 2010

Vol 1, nr. 3 (2010)
Specialudgave: Kreativitet og læring - Special Issue: Creativity and Learning
Deadline: August 23., 2010
Release: October 1., 2010

Vol 1, nr. 2 (2010)
Kreativitetens praksis - The Practice of Creativity
Deadline: Maj 3., 2010
Release: Maj 31., 2010

Vol 1, nr. 1 (2010)
Kreativitetens værensformer - Creativity and Modes of Being
Deadline: January 25., 2010
Release: February 15., 2010